Το φρουτοποτό που θα σας εκτοξεύσει! Δείτε πώς θα το φτιάξετε

Το φρουτοποτό που θα σας εκτοξεύσει! Δείτε πώς θα το φτιάξετε

Το φρουτοποτό που αποδεδειγμένα εκτοξεύει την σεξουαλική ενέργεια στα ύψη δημιούργησε μια ομάδα εξειδικευμένων ανεξάρτητων Αμερικανών ερευνητών.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί επιστήμονες που εμπνεύστηκαν το φρουτοποτό των επιδόσεων τα συστατικά του περιέχουν βιταμίνες, φυτικές ίνες και λιπαρά οξέα που όταν συνδυάζονται πολλαπλασιάζουν την ενέργεια του οργανισμού.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μία μπανάνα, μία κούπα μύρτιλα, μία κούπα θρυμματισμένα παγάκια, μία κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο, μία κουταλιά μέλι, ένα φλιτζάνι άπαχο γάλα ή χυμό της επιλογής σας κι ένα τζίντζερ ή μοσχοκάρυδο. Για την παρασκευή του ποτού αρκεί να τα βάλετε όλα σε ένα μπλέντερ και είναι έτοιμο προς κατανάλωση.

Τι προσφέρει το κάθε υλικό…

Μπανάνες: Περιέχουν κάλιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β που μετατρέπουν τους υδατάνθρακες σε ενέργεια, αυξάνοντας την αντοχή και τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Μύρτιλα: Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε διαλυτές φυτικές ίνες, που καθαρίζουν τις αρτηρίες. Βελτιώνουν τη ροή του αίματος, ενισχύοντας τη στύση, ειδικά στους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας.

Λιναρόσπορος: Αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και είναι γεμάτη με τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως Ω-3 και Ω-6, διατηρώντας τις ορμόνες του σεξ σε υψηλά επίπεδα.

Τζίντζερ: Αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

Μοσχοκάρυδο: Διεγείρει το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα, το οποίο σας βοηθά να χαλαρώσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέλι: Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β, η οποία είναι απαραίτητη για την παραγωγή της τεστοστερόνης, ενώ επίσης αυξάνει τα επίπεδα των οιστρογόνων στις γυναίκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.