Καθαρίστε το αίμα σας και αδυνατίστε με αυτή τη συνταγή!

Καθαρίστε το αίμα σας και αδυνατίστε με αυτή τη συνταγή!

Αυτό το ποτό είναι εύκολο να προετοιμαστεί και έχει εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία.

Είναι υγιεινό, καθαρίζει το αίμα, ενισχύει το ανοσοποιητικό, τα αιμοφόρα αγγεία και την καρδιακή λειτουργία, καταπολεμά την κατακράτηση και βοηθά τον οργανισμό στην καταπολέμηση ιών, λοιμώξεων και βακτηρίων.

Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος και ενισχύει το μεταβολισμό.

Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ασθένειες και φλεγμονές στις οποίες είναι επιρρεπείς οι γυναίκες και αποτοξινώνει τον οργανισμό.

12 σκελίδες σκόρδο

1/2 λίτρο κόκκινο κρασί

Μέθοδος παρασκευής:

Κόψτε όλες τις σκελίδες σκόρδο σε τέταρτα και βάλτε τα κομμάτια σε ένα βάζο προσθέτοντας το κόκκινο κρασί.

Κλείστε το βάζο καλά και κρατήστε το στο φως του ήλιου για δύο εβδομάδες, ανακινώντας το περιεχόμενο αρκετές φορές την ημέρα.

Μετά από τις δύο εβδομάδες, φιλτράρετε το υγρό και διατηρήστε το σε ένα σκούρο γυάλινο μπουκάλι.

Καταναλώνετε μια κουταλιά του γλυκού τρεις φορές την ημέρα για ένα μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από έξι μήνες, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.