ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ένα πορτοκάλι την ημέρα σου χαρίζει ζωή- Δείτε τα οφέλη του

Ένα πορτοκάλι την ημέρα σου χαρίζει ζωή- Δείτε τα οφέλη του

Το πορτοκάλι είναι χαρακτηριστικό φρούτο του χειμώνα και δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι γιατί εκτός από την υπέροχη γεύση του, περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C και αντιοξειδωτικών που θωρακίζουν τον οργανισμό μας. Να λοιπόν γιατί είναι απαραίτητο να πίνουμε κάθε πρωί χυμό πορτοκαλιού ή και να το τρώμε ολόκληρο για να προσλαμβάνουμε τις φυτικές ίνες του.

• Όταν τρώμε ολόκληρο το πορτοκάλι αντί για το χυμό του, καθυστερείται το αίσθημα πείνας.

• Το φολικό οξύ που περιέχει προστατεύει από τα καρδιαγγειακά επεισόδια.

• Ρίχνει την πίεση, καθώς είναι πλούσιο σε κάλιο και φτωχό σε νάτριο.

• Κατεβάζει τη χοληστερίνη χάρη στη φυτική ίνα πηκτίνη που περιέχει.

• Βοηθούν στην όραση και συγκεκριμένα στον καταρράκτη

• Ένα πορτοκάλι την ημέρα μειώνει κατά 50% τις πιθανότητες να αρρωστήσουμε καθώς περιέχει βιταμίνη C σε μεγάλες ποσότητες κι έχει αντικαρκινική δράση.

• Σε καθημερινή κατανάλωση μειώνει κατά 19% τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απόλαυσε λοιπόν καθημερινά ένα φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού ή μια φρουτοσαλάτα με το νόστιμο αυτό φρούτο και θα ενισχύσεις τον οργανισμό σου με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.