ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

“Σταματήστε να τρώτε ωμό κρέας!”- Δείτε τι μπορεί να πάθετε

“Σταματήστε να τρώτε ωμό κρέας!”- Δείτε τι μπορεί να πάθετε

Προτιμάτε να τρώτε το κρέας σας ωμό ή μέτρια ψημένο; Από σήμερα θα… αναγκαστείτε να αλλάξετε γνώμη αφού νέα έρευνα δείχνει πως η κατανάλωσή του μπορεί να επιφέρει ακόμη και τον θάνατο. 

Η κυβέρνηση της Βρετανίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους πολίτες που «αγαπούν» την gourmet κουζίνα καθώς από εδώ και στο εξής θα πρέπει να ζητούν το κρέας τους καλοψημένο, αν θέλουν βέβαια να αποφύγουν τα θανατηφόρα μικρόβια που κουβαλάει, τα οποία μπορούν προκαλέσουν λοιμώξεις. 

Ειδικοί, σε έκθεση τους μάλιστα κάνουν λόγο για φάρμακα τα οποία χρησιμοποιούν οι κτηνοτρόφοι προκειμένου να πετύχουν ταχεία ανάπτυξη στα ζώα γεγονός που ευθύνεται σε ένα βαθμό για τα βακτήρια. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη ο επικεφαλής της έρευνας εξηγεί πως αυτή στιγμή δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουν οι καταναλωτές ποιο κρέας είναι μολυσμένο και ποιο όχι αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να αναγράφεται στις ταμπέλες των super market σε ποια κρέατα έχει γίνει χρήση αντιβιοτικών. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.