ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα τρόφιμα για αποτοξίνωση μετά τις γιορτές

Τα τρόφιμα για αποτοξίνωση μετά τις γιορτές

Μετά τις κραιπάλες των γιορτών,όταν το αλκοόλ, η ζάχαρη και τα πλούσια φαγητά είχαν την τιμητική τους, επιβάλλεται να καθαρίσουμε όλο τον οργανισμό μας.

Ετοιμαστείτε να να φάτε φρούτα, αχλάδια, μήλα αλλά και ανανά.

Φτιάξτε αποτοξινωτικούς χυμούς από λαχανικά, όπως παντζάρια, καρότα, σέλινο, μαϊντανό ή από τα παραπάνω φρούτα.

Το μεσημέρι και το βράδυ διαλέξτε ανάμεσα σε ρύζι με βραστά λαχανικά και λίγο ελαιόλαδο και ρύζι με χορτόσουπα ή ψάρι με σαλάτα βραστή ή ωμή.

Τα πικρά, άγρια χόρτα του βουνού, καθώς και το ζουμί τους, είναι ιδανικά για αποτοξίνωση.

Ένα τρόφιμο που μπορεί να επιβαρύνει και να εμποδίσει αυτή την πολύτιμη λειτουργία είναι το αλάτι. Περιορίζοντας το αλάτι, μειώνουμε τις κατακρατήσεις και διευκολύνουμε την απώλεια των κιλών.

Ένα εύκολος, γευστικός και υγιεινός τρόπος για να το πετύχουμε είναι τα μπαχαρικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσθέτοντάς τα στο φαγητό αντί για αλάτι, κρατάμε τη γεύση και προσφέρουμε και στον οργανισμό τη δυνατότητα να κάνει τη φυσική του αποτοξίνωση καλύτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.