ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τί να μην τρώτε πριν το γυμναστήριο- Οι 5 απαγορευμένες τροφές

Τί να μην τρώτε πριν το γυμναστήριο- Οι 5 απαγορευμένες τροφές

Ισως να ξέρετε ήδη πως οι μπανάνες είναι ένα πολύ καλό σνακ πριν τη γυμναστική, με πολλούς να τις επιλέγουν για να έχουν ενέργεια στο γυμναστήριο. Αν είστε από εκείνους που τρώνε ό,τι θέλουν πριν την προπόνηση να ξέρετε πως εμποδίζετε την απόδοση σας.

Επειδή, λοιπόν, όλα ξεκινάνε από τη διατροφή, σας παρουσιάζουμε τα τρόφιμα που δεν πρέπει να καταναλώνετε πριν το γυμναστήριο.

Φυλλώδη λαχανικά

Κρατηθείτε μακριά από λαχανικά, όπως σπανάκι, λάχανο και μπρόκολο. Αν και οι φυτικές ίνες αποτελούν σημαντικό συστατικό σε μια διατροφή, πριν την προπόνηση προκαλούν αέρια και φούσκωμα.

Μπάρες πρωτεΐνης

Ο λόγος που είναι τόσο γευστικές είναι επειδή είναι γεμάτες ζάχαρη, η οποία μπορεί να σας κάνει υποτονικούς στη μέση της προπόνησης.

Ναι, το αβοκάντο, που όλοι λατρεύουν, όταν πρόκειται για ζητήματα διατροφής. Ο λόγος; Είναι αργή η χώνεψή του. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κράμπες κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθώς γίνεται πέψη.

Pixabay

Το να μην φάτε τίποτα απολύτως

Θα σας γράψουμε το κλασικό: το αυτοκίνητο δεν κινείται χωρίς καύσιμα, οπότε εσείς πως θα γυμναστείτε χωρίς τροφή; Είναι παράλογο να συμμετέχετε σε προπόνηση, χωρίς να έχετε φάει. Δεν θα έχετε την ίδια αντοχή, με άδειο στομάχι.

Οτιδήποτε τηγανητό

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, μιας και τα τηγανητά είναι πλούσια σε λιπαρά και αλάτι. Μπορεί να σας κάνουν να σας φέρουν νύστα αλλά και να προκαλέσουν αφυδάτωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.