Τί πρέπει να αποφεύγετε να καταναλώνετε πριν την παραλία (φωτό)

Τί πρέπει να αποφεύγετε να καταναλώνετε πριν την παραλία (φωτό)

Αν έχεις ξεκινήσει γυμναστήριο, έχεις κόψει τα γλυκά και έχεις βρει το τέλειο μαγιό, μην αφήσεις ένα λάθος γεύμα να καταστρέψει τη μέρα σου στην παραλία.

Τα γαλακτομικά μπορεί να σου κάνουν «ζημιά» πριν την εμφάνισή σου στην παραλία.

Το παγωτό, το γιαούρτι, το τυρί στο τοστ κ.α μπορούν να σου προκαλέσει αέρια και φούσκωμα στην κοιλιά. Ακόμη και αν δεν έχει δυσανεξία στην λακτόζη, οι πιθανότητες να παρατηρήσεις μία διαφορά στην κοιλιά σου από πριν είναι πιθανή.

Γενικότερα, η δυσανεξία στη λακτόζη οφείλεται στην απουσία από το έντερο ενός ενζύμου που λέγεται λακτάση, το οποίο διασπά τη λακτόζη, προκαλώντας τις παραπάνω «παρενέργειες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν,λοιπόν, θέλεις να είσαι σίγουρη πως θα πιάσουν τόπο οι ώρες σου στο γυμναστήριο, φάε το πρωινό σου, αλλά μην το παρακάνεις με τα γαλακτομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.