Ο λόγος που πρέπει να χτυπάμε τα καρπούζια πριν τα αγοράσουμε

Ο λόγος που πρέπει να χτυπάμε τα καρπούζια πριν τα αγοράσουμε

Το τελευταίο διάστημα το διαδίκτυο, ασχολείται με τα… καρπούζια. Οχι γιατί είναι η εποχή τους, αλλά εξαιτίας μιας ταμπέλας σε ένα ιταλικό σουπερμάρκετ. Τί  έγραφε; Ζητούσε από τους αγοραστές να μην χτυπάνε τα καρπούζια, διότι αυτά δεν πρόκειται να απαντήσουν.

Οι υπεύθυνοι του σουπερμάρκετ είτε είχαν απηυδήσει να βλέπουν καταναλωτές να βάζουν το αυτί τους στα συγκεκριμένα φρούτα και να τα χτυπούν, είτε αποφάσισαν να αστειευτούν με την συνήθεια των πελατών τους.

Ωστόσο, υπάρχει λόγος που πρέπει να χτυπάμε τα καρπούζια και όλοι τον ξέρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χτυπώντας με το χέρι μας το καρπούζι, μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι φρέσκο και ώριμο. Οταν ο ήχος είναι κούφιος, τότε είναι ώριμο. Αντίθετα, όταν είναι «γεμάτος», το καρπούζι δεν είναι ακόμα έτοιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.