ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το ωμό κοτόπουλο έγινε «μόδα» – Η νέα τάση που «κρύβει» κινδύνους!

Το ωμό κοτόπουλο έγινε «μόδα»  – Η νέα τάση που «κρύβει» κινδύνους!

Μετά το ωμό ψάρι, το γνωστό σε όλους σούσι, έρχεται το ωμό κοτόπουλο και ελπίζουμε να μη γίνει τάση στην Ελλάδα καθώς το ωμό κοτόπουλο κρύβει κινδύνους για την υγεία!

Στην Ιαπωνία, λοιπόν, το κοτόπουλο sashimi είναι ιδιαίτερα δημοφιλής λιχουδιά και φιγουράρει σε πολλά μενού, δίπλα στο επίσης ωμό ταρτάρ κοτόπουλου!

Βέβαια, τον Ιούλιο, το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας της χώρας εξέδωσε προειδοποίηση σχετικά με την κατανάλωση του ωμού κοτόπουλου, τονίζοντας ότι τα εστιατόρια πρέπει να μαγειρεύουν το κοτόπουλο στους 72-75 βαθμούς πριν από το σερβίρουν, καθώς, για παράδειγμα, η σαλμονέλα σκοτώνεται στους 72 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, πολλά εστιατόρια αρκούνται απλά στο να βράσουν το κοτόπουλο για 10 δευτερόλεπτα, κάτι που, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι αρκετό για να εξαλειφθούν τα παθογόνα μικρόβια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.