ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Με αυτά τα τρόφιμα θα αυξήσετε κατά πολύ την ερωτική λίμπιντο!

Με αυτά τα τρόφιμα θα αυξήσετε κατά πολύ την ερωτική λίμπιντο!

Η ερωτική επαφή ανάμεσα στα ζευγάρια χρειάζεται ορισμένες φορές κάποια βοήθεια για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, και αυτή βρίσκεται σε κάποιες τροφές που σίγουρα θα απογειώσουν την ερωτική λίμπιντο!

Σοκολάτα: Το κακάο περιέχει μια ουσία που είναι γνωστή και ως το «χημικό συστατικό του έρωτα».

Λεβάντα: Χρησιμοποιήστε την είτε στο φαγητό σου είτε σε μορφή ελαίου για να κάνετε μασάζ στο σώμα σας αλλά και στο σώμα του συντρόφου σας.

Κόκκινα φρούτα: Περιέχουν λυκοπένιο, ένα συστατικό που μειώνει τη δυσλειτουργία του προστάτη.

Τσάι: Σε πολλές χώρες το φτιάξιμο του τσαγιού αποτελεί ιεροτελεστία. Φτιάξτε τσάι για εσάς και τον σύντροφό σας και απολαύστε το πριν ή μετά την ερωτική επαφή, φροντίζοντας να έρθετε λίγο πιο κοντά όσο το πίνετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στρείδια: Είναι αδιαμφισβήτητα τα πιο αφροδισιακά θαλασσινά. Περιέχουν οξέα που ανεβάζουν τα επίπεδα των σεξουαλικών ορμονών μέσα σε λίγα λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.