ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι τροφές που σου προκαλούν κυτταρίτιδα

Οι τροφές που σου προκαλούν κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι ένας επίμονος εχθρός και η όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα μια μόνιμη συνθήκη, τότε τα μέτρα που πρέπει να λάβεις για να αντιστρέψεις την κατάσταση, θα πρέπει να είναι δραστικά.Ακόμα κι αν γυμνάζεσαι συστηματικά, δεν θα δεις ουσιαστική αλλαγή. Πρέπει να κάνεις αναθεώρηση της διατροφής σου.

Πίνοντας αρκετή ποσότητα νερού και καταναλώνοντας τροφές που βοηθούν στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού, μπορείς να δεις σημαντική διαφορά.…

Βρήκαμε την καλύτερη δίαιτα όλων των εποχών! Έτσι θα χάσετε περισσότερες θερμίδες.

Υπάρχει, όμως, μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια: ακόμα κι αν η διατροφή σου περιλαμβάνει λαχανικά και φρούτα, θα πρέπει να βγάλεις από αυτή συγκεκριμένες τροφές που επιβαρύνουν την κατάσταση και «μπλοκάρουν» την κυτταρίτιδα (και δεν μιλάμε μόνο για τα γλυκά!).

Λευκό ψωμί: Μια από τις τροφές που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους «συμμάχους» της κυτταρίτιδας. Οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες που περιέχονται στο λευκό ψωμί ευνοούν την κυτταρίτιδα και μάλιστα κάνουν την όψη της πιο έντονη.

Bagels: Αυτά τα ψωμάκια με την τρύπα στο κέντρο που μοιάζουν με ντόνατς (και πριν μπουν στο φούρνο βράζονται σε νερό) μπορεί να χαρίζουν γευστική απόλαυση αλλά είναι στη λίστα με τα σνακ που επιβαρύνουν την γραμμή σας (γιατί συνήθως συνοδεύονται από αλλαντικά, σος ή cream cheese). Γι’αυτό αν θέλετε να δείτε διαφορά, καλό θα ήταν να αποφεύγονται.

Πατατάκια:

Το αλάτι και τα συντηρητικά που περιέχουν τα καθιστούν ιδιαίτερα «φιλικά» για την κυτταρίτιδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τροφές που έχουν αρκετά μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι αυξάνουν την όρεξη και δεν επιτρέπουν την απώλεια βάρους. Σνακ όπως τα πατατάκια, σύμφωνα με τους διατροφολόγους περιέχουν κενές θερμίδες.

Πίτσα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια από τις διατροφικές επιλογές με κορεσμένα λιπαρά που εμποδίζουν την καλή κυκλοφορία του αίματος. Σνακ όπως η πίτσα, μπορούν να τονίσουν την παρουσία της κυτταρίτιδας. Τυριά με πολλά λιπαρά, σάλτσες και αλλαντικά είναι τα συστατικά που καθιστούν την πίτσα «ένοχη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.