ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το βότανο που βρίσκεις στην ακροθαλασσιά και «απογειώνει» την σαλάτα

Το βότανο που βρίσκεις στην ακροθαλασσιά και «απογειώνει» την σαλάτα

Τώρα μπορείτε να το βρείτε στα μεγάλα σουπερ μάρκετ αντί να το ψάχνετε στη θάλασσα.

Το φυτό περιέχει αιθέριο έλαιο, μεταλλικά άλατα, ιώδιο και βιταμίνες, τα οποία και θεωρούνται συστατικά ορεκτικά, καθαρτικά του αίματος και τονωτικά.

Ποιο είναι; To κρίταμο! Όχι μόνο μπορεί να απογειώσετε τις σαλάτες σας αλλά να φτιάξετε μια τέλεια μερίδα με τριμμένη φέτα και λιαστή ντομάτα και να σας ικανοποιήσει εκατό τοις εκατό!

Αν δεν το πάρετε συσκευασμένο τουρσί, τότε μπορείτε να το βράσετε εσείς!

Μόνο του με 4 λεπτά βράσιμο λάδι, λεμόνι γίνεται φανταστικός τσιπουρομεζές!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης με λίγο λάδι, λεμόνι, σκόρδο και μια καυτερή πιπεριά φτιάχνετε με μια περασιά από το μπλέντερ, ιδανική σάλτσα για τα μακαρόνια σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.