ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρησμένο στομάχι – Ιδού πώς θα απαλλαγείς άμεσα από το φούσκωμα

Πρησμένο στομάχι – Ιδού πώς θα απαλλαγείς άμεσα από το φούσκωμα

Πολλές φορές, ενώ δεν τρώμε πολύ, έχουμε αυτό το ενοχλητικό φούσκωμα. Τι φταίει, λοιπόν; Οι αιτίες, για το πρησμένο στομάχι (για την ακρίβεια, το έντερο) όπως διαβάζω, είναι πολλές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι πρέπει να κάνετε, λοιπόν:

  • Μείωσε το αλάτι στο φαγητό σου και περιόρισε την κατανάλωση τροφών υψηλών σε νάτριο (όπως π.χ πατατάκια, κονσέρβες, αλλαντικά, ροκφόρ, τουρσί κ.α).
  • Πιείτε πολύ νερό, και μάλιστα πολύ. Περίπου 2 λίτρα νερό την ημέρα, θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το πολύ φούσκωμα, ενώ τα οφέλη του νερού είναι γνωστά.
  • Πρόσθεσε στο καθημερινό σου διαιτολόγιο τροφές όπως το καρπούζι, το γκρέιπφρουτ, τα αγγούρια και το σέλινο.
  • Βάλτε την γυμναστική στην ζωή σας, όσο και να βαριέστε, θα κάνει το φούσκωμα, παρελθόν!
  • Κοιμηθείτε, τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα. Αποδεδειγμένα, βοηθάει στο ξε-πρήξιμο στο στομαχιού.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.