ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αν τρώτε ένα γεύμα την ημέρα το σώμα σας θα αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο…(βίντεο)

Αν τρώτε ένα γεύμα την ημέρα το σώμα σας θα αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο…(βίντεο)

Μπορείτε να φάτε μόνο ένα γεύμα την ημέρα; Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να επιβιώσει χωρίς φαγητό για 3 εβδομάδες.

Φυσικά, μια άλλη ιστορία είναι το νερό καθώς χωρίς αυτό δεν επιβιώνουμε περισσότερο από 3 ή 4 ημέρες!

Οι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε 3 πλήρη γεύματα την ημέρα: πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο και ίσως ενδιάμεσα μερικά σνακ.

Συνήθως χρειάζονται περίπου 4 ώρες μετά από κάθε γεύμα για να τους ενοχλήσει το στομάχι τους, υπενθυμίζοντάς τους ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο γεύμα!

Ένας… ανήσυχος άνθρωπος, όμως αποφάσισε να υποβάλλει τον εαυτό του σε μια δοκιμασία, η οποία περιελάμβανε μόνο ένα γεύμα την ημέρα για 30 μέρες!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα αποτελέσματα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.