Οι 3 δημοφιλέστερες δίαιτες του 2018 για μόνιμα αποτελέσματα

Οι 3 δημοφιλέστερες δίαιτες του 2018 για μόνιμα αποτελέσματα

Ο χρόνος τελειώνει και πολλοί είναι εκείνοι που μαζί με τις κακές στιγμές του 2018 θέλουν να διώξουν ο,τι τους βαραίνει. Προβλήματα, άγχη αλλά και τα κιλά που είναι τα … μόνιμα βαρίδια τους.Έτσι προγραμματίζουν από τώρα μετά τη σύντομη παρασπονδία των γιορτών τη δίαιτα που θα ακολουθήσουν. Το ζητούμενο βέβαια ειναι και τα ορατά αλλά και τα μόνιμα αποτελέσματα.

1.Μεσογειακή διατροφή

Η μεσογειακή διατροφή εκτός από την απώλεια βάρους είναι πιο γνωστή για το όφελος της για την υγεία της καρδιάς, μειώνοντας τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και μειώνει το επίπεδο χοληστερόλης.

Η δίαιτα μειώνει επίσης τον κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου, όπως ο καρκίνος του μαστού, καθώς και ορισμένες ψυχικές καταστάσεις όπως η νόσος του Parkinson και η νόσος του Alzheimer.

2.Veganism

Θα μπορούσε να λέγεται και η δίαιτα της τεμπέλας αφού αυτή η διατροφή αυτή δεν έχει… μαγείρεμα.

Προϋποθέτει η κατανάλωση τροφών να γίνεται χωρίς επεξεργασία. Λεγεται και veganism, επικεντρώνεται κυρίως φρούτα και λαχανικά. Επιτρέπονται και οι ξηροί καρποί και οι χυμοί.

Στα μείον της είναι ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι η πέψη είναι δυσκολοτερη και τα …αέρια περισσότερα.

3.Κετονική δίαιατα

Η πιο συνηθισμένη δίαιτα, η κετο δίαιτα είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, υψηλή σε λιπαρά και μέτρια σε πρωτεΐνεςδιατροφή. Αυτή η δίαιτα βοηθάει να πάρει το σώμα σας σε μια διαδικασία κέτωσης. Η κέτωση είναι μια κατάσταση όπου το σώμα σας δεν έχει καύσιμο ζάχαρης για να καεί, επομένως καίει λίπος, βοηθά έτσι στην γρήγορη απώλεια βάρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να προκαλέσει ζάλη, γρίπη και πυρετό. Η διατροφή εξαλείφει τις ίνες που είναι απαραίτητες για το σώμα. Τα ίνες βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, των καρδιαγγειακών παθήσεων και σας κρατούν γεμάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.