Zaro’ S: Το νερό του Ψηλορείτη στη λίστα με τα 80 καλύτερα νερά του κόσμου

Zaro’ S: Το νερό του Ψηλορείτη στη λίστα με τα 80 καλύτερα νερά του κόσμου

Στην περίφημη λίστα του Fine Waters με τα 80 καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου, βρίσκεται κι επίσημα το ZARO’S, το φυσικό μεταλλικό νερό της Κρήτης που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη.

Η Fine Waters είναι ο κορυφαίος διεθνής οργανισμός που αξιολογεί και αναδεικνύει κάθε χρόνο εμφιαλωμένα νερά απ’ όλον τον κόσμο, τα οποία διακρίνονται για τη γεύση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Στόχος του οργανισμού είναι και η εκπαίδευση καταναλωτών και εστιατορίων για την επιλογή των καλύτερων και πιο υγιεινών εμφιαλωμένων νερών. Η αξιολόγηση χιλιάδων ετικετών νερών απ’ όλον τον κόσμο, πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από έμπειρους ειδικούς, γευσιγνώστες και σομελιέ νερού. Μάλιστα, για το λόγο αυτό η λίστα Fine Waters αποκαλείται από πολλούς ως τα «Μισελέν του νερού».

Επιπρόσθετα, ανάμεσα στο ZARO’S, στη λίστα του Fine Waters συμπεριλαμβάνονται διάσημα νερά, όπως το Himalayas Spring Water, το Greenland Ice Cap Water, το SwissMountain και το Clear Alaskan Glacial.

Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της βράβευσης του ZARO’S ως το «Καλύτερο Εμφιαλωμένο Νερό του Κόσμου» στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting για το 2017 και την κορυφαία διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi» που απονέμεται από το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi των Βρυξελλών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, το ZARO’S βρίσκεται σε στάδιο δυναμικής ανάπτυξης με την υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων στις παραγωγικές μονάδες, ενώ την ίδια στιγμή μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν οι πωλήσεις του νερού ενισχύοντας το μερίδιο της εταιρείας στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.