ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Το burger κοκαΐνης που έχει αναστατώσει το ίντερνετ (φωτο)

Το burger κοκαΐνης που έχει αναστατώσει το ίντερνετ (φωτο)

Eνα μόνο Burger στάθηκε ικανό για να αναστατώσει τον ιντερνετικό κόσμο! Που να το φάνε κιόλας!

Είναι γεγονός πως οPablo Escobar είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα! Έτσι, μπορείτε να φανταστείτε τις αντιδράσεις των ανθρώπων όταν ένα Αυστραλιανό pop-up εστιατόριο άρχισε να πουλά burger σαν αυτά:

Mια άσπρη γραμμή και ένα δολάριο καρφωμένο στο ψωμάκι δεν είναι και αυτό που λέμε “κατάλληλο για όλους” αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε! Το burger Patron δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται!

Το εστιατόριο στη Μελβούρνη, που ονομάστηκε “Pablo Escoburgers” προκάλεσε μια αναστάτωση όσο και να το πεις!

Η λευκή σκόνη είναι σκόνη σκόρδου και συνοδεύεται με φρέσκο ψωμάκι, χορτοφαγικό μπιφτέκι και πατατούλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.