ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή είναι η τροφή – σύμμαχος κατά της τριχόπτωσης!

Αυτή είναι η τροφή – σύμμαχος κατά της τριχόπτωσης!

Ένας διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.

Θα έχεις ακούσει πολλούς, πάμπολλους τρόπους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης. Κανείς ωστόσο δεν είναι τόσο αποτελεσματικός όσο το απλό και ταπεινό κρεμμύδι.

Τα κρεμμύδια έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε θείο. Όταν ο χυμός τους εφαρμόζεται στο κρανίο μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής αυξάνοντας την αντοχή των μαλλιών και εμποδίζοντας την λέπτυνση και την θραύση τους. Το θείο βελτιώνει επίσης την παραγωγή των ιστών κολλαγόνου που είναι αναγκαία για την ανάπτυξη των μαλλιών.

Τέλος, οι αντιβακτηριακές του ιδιότητες εμποδίζουν την ανάπτυξη μυκητών και βακτηρίων στο τριχωτό της κεφαλής, ιδιότητα που μειώνει την πιθανότητα απώλειας μαλλιών λόγω μικρολοιμώξεων. Για άμεσα αποτελέσματα χρησιμοποιείτε τον χυμό τρεις φορές την εβδομάδα αφήνοντάς τον να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα την κάθε φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.