ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τρώτε άφοβα: Τροφές που μπορείτε να καταναλώσετε απεριόριστη ποσότητα

Τρώτε άφοβα: Τροφές που μπορείτε να καταναλώσετε απεριόριστη ποσότητα

Δύσκολη υπόθεση το αδυνάτισμα ιδικά όταν δημιουργείτε εκείνο το συναίσθημα πείνας. Να πώς μπορείτε να το νικήσετε.

Με τον ερχομό της άνοιξης αρχίζουν και οι πρώτες προσπάθειες να απαλλαγούμε από τα κιλά του χειμώνα. Δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν πεινάς συνέχεια και δεν επιτρέπεται λόγω δίαιτας το τσιμπολόγημα.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες τροφές με ελάχιστες θερμίδες και πολύ υγιεινές. Γι’ αυτό και μπορούμε να τις τρώμε άφοβα σε όση ποσότητα θέλουμε.

Σέλερι

Περιέχει υψηλά επίπεδα της 3–Ν– butyl phthalide, μιας φυτοχημικής ουσίας που βοηθά στη χαλάρωση των τοιχωμάτων των αρτηριών, την αύξηση της ροής του αίματος και τη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Το σέλινο μειώνει επίσης τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες. Έρευνα διαπίστωσε ότι όσοι έτρωγαν 95 γραμμάρια μαγειρεμένου σέλερι καθημερινά, μείωσαν κατά 1.9 mmHg την αρτηριακή τους πίεση.

Ρόκα

Η ρόκα παρέχει νιτρικές ενώσεις, συστατικά που αυξάνουν τη ροή αίματος στον εγκέφαλο κι έτσι επιτρέπουν την καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων.

Ασπράδια αυγών

Εχουν ελάχιστες θερμίδες και είναι ιδιαίτερα χορταστικά ως ομελέτα με ντομάτα ( χωρίς λάδι)

Μαρούλι

Το μαρούλι όπως και η ρόκα, έχει πολύ λίγες θερμίδες και αποτελεί πηγή φυλικού οξέος.

Αγγούρια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αγγούρι δεν έχει θερμίδες (15-17 θερμίδες ένα μεσαίου μεγέθους), είναι όμως πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως φυτικές ίνες, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, βιταμίνες C, K και B, κάλιο, μαγγάνιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο. Για να πάρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά του αγγουριού, μην το ξεφλουδίσετε, καθώς τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στη φλούδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.