ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μικρά μυστικά για επίπεδη κοιλιά – Να τι πρέπει να κάνεις

Μικρά μυστικά για επίπεδη κοιλιά – Να τι πρέπει να κάνεις

Μερικές φορές τα detox ροφήματα και τα ειδικά προγράμματα διατροφής δεν είναι απαραίτητα για να ξεφορτωθείς το ενοχλητικό φούσκωμα.

Απλά μια αλλαγή στις καθημερινές σου συνήθειες αρκεί για να νιώσεις πάλι ανάλαφρη και ανανεωμένη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Lorna Jane Clarkson, συγγραφέα του βιβλίου Eat Good Food, η κατανάλωση νερού τη λάθος στιγμή, μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην αίσθηση φουσκώματος. Ιδιαίτερα επιβαρυντική για την πέψη θεωρεί κυρίως την κατανάλωση νερού ή άλλων υγρών 20 λεπτά πριν ή μετά το γεύμα.

Εάν θέλεις να βοηθήσεις ακόμα περισσότερο την πέψη σου, η συγγραφέας προτείνει να σταματήσεις να καταναλώνεις απλούς υδατάνθρακες για πρωινό και να προτιμήσεις ένα smoothie πλούσιο σε φυτικές ίνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για μεσημεριανό προτείνει να βάλεις στο πιάτο σου πολλή γλυκοπατάτα και πράσινα φυλλώδη λαχανικά, ενώ για βραδινό συμβουλεύει να επιλέξεις σολομό, που είναι πλούσιος σε Ω3, λάχανο, σπαράγγια και κουρκουμά. Για το τέλος της μέρας, επιλέγει ένα ρόφημα με μέντα ή κομπούχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.