Το μυστικό για να διατηρήσετε τη φέτα για καιρό!

Το μυστικό για να διατηρήσετε τη φέτα για καιρό!

Το ιδανικό όταν αγοράζεις φέτα, είναι να παίρνεις μικρή ποσότητα, που καταναλώνεται σε 2-3 μέρες, όπως συμβουλεύει και ο έμπειρος μάγειρας Ηλίας Μαμαλάκης. Ωστόσο, αυτοί που την αγαπούν πολύ, αγοράζουν μεγάλες ποσότητες για να μην λείπει από το ψυγείο τους. Πώς συντηρείται όμως;

Το μυστικό για να συντηρήσεις τη φέτα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, είναι να την αποθηκεύσεις στο ψυγείο καλυμμένη με ελαιόλαδο! Και μην νομίζεις ότι πρόκειται για καμία σύγχρονη ανακάλυψη, μιας και στην αρχαιότητα το λάδι χρησιμοποιούνταν για τη συντήρηση τροφίμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συγκεκριμένο tip προτείνεται ιδανικά για σκληρή φέτα, την οποία όμως πρέπει να σουρώσεις καλά για να μην έχει υγρά. Επίσης, αν θέλεις να δώσεις ξεχωριστή γεύση στη φέτα σου, μπορείς μέσα στο βάζο με το ελαιόλαδο που θα την βάλεις, να προσθέσεις και μπαχαρικά ή μυρωδικά της επιλογής σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.