Αυτή η γυναίκα έχασε 50 κιλά τρώγοντας αυτά τα γεύματα

Αυτή η γυναίκα έχασε 50 κιλά τρώγοντας αυτά τα γεύματα

Δεν είναι λίγες οι νέες μανούλες που δυσκολεύονται να χάσουν τα κιλά που πήρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μία από αυτές ήταν και η Sarah Moore, η οποία, αν και ήταν από πάντα λίγο παχουλή, είδε το σώμα της να αλλάζει τελείως κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της εγκυμοσύνης της το 2011.

Με τον καιρό πήρε 50 κιλά, τα οποία όμως τελικά έχασε κάνοντας κάτι πολύ απλό!

«Ξεκίνησα να μετρώ τις θερμίδες μου», λέει. «Δοκίμασα τα πάντα, από νηστεία και δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων, μέχρι τη δίαιτα Whole30, αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω κάτι που με περιόριζε. Μόνο όταν σταμάτησα να αλλάζω το τι και ξεκίνησα να αλλάζω το πόσο τρώω είδα διαφορά», υποστηρίζει. Πλέον η Sarah τρώει 6 φορές τη μέρα και ποτέ δεν νιώθει ότι στερείται. Φροντίζει να μην τρώει πολύ μεγάλες μερίδες και κάθε γεύμα της να περιλαμβάνει αρκετή πρωτεΐνη και λαχανικά.

Τι τρώει λοιπόν κάθε μέρα;

Με το που ξυπνήσει: 2 αβγά, 3 ασπράδια αβγού και 1 πορτοκάλι
Πρωινό: 2-3 φλιτζ. λαχανικά, ένα shake πρωτεΐνης, βρώμη και 1 μπανάνα.
Μεσημεριανό (20 λεπτά μετά τη γυμναστική): Άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή ψάρι, γλυκοπατάτες ή μήλα και 2-3 φλιτζ. λαχανικά.
Σνακ: ασπράδια αβγού με λαχανικά ή μπάρα πρωτεΐνης με σαλάτα
Βραδινό: Άπαχη πρωτεΐνη και 2-3 φλιτζ. λαχανικά
Πριν τον ύπνο: Shake πρωτεΐνης (πρωτεΐνη και νερό) και 1 κουτ. σούπας φυστικοβούτυρο ή λίγο τυρί.

«Δεν τρώω έτσι κάθε μέρα», παραδέχεται. «Ακόμη τρώω πίτσα και όλα τα αγαπημένα μου φαγητά, αλλά τις περισσότερες φορές τρώω υγιεινά», εξηγεί. Όσον αφορά τη γυμναστική της, στην αρχή ξεκίνησε με καθημερινό περπάτημα, το οποίο στη συνέχεια έγινε τρέξιμο. Πλέον πηγαίνει στο γυμναστήριο και σηκώνει βάρη, γεγονός που την έχει βοηθήσει πολύ με την απώλεια κιλών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να ξέρεις ότι κάποια μέρα θα ξυπνήσεις και θα μισείς την ιδέα του να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή δεν θα θέλεις καθόλου να πας γυμναστήριο», λέει η Sarah. «Αποθήκευσε μερικά motivational quotes ή φωτογραφίες στο κινητό σου, γράψω το ΄γιατί σου’ και διάβαζέ το όποτε χρειάζεται», σύμβουλέυει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.