ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χάσε το περιττό λίπος σε μία εβδομάδα

Χάσε το περιττό λίπος σε μία εβδομάδα

Μήπως το χειμώνα που μας πέρασε, δίπλα από το όνομά σου είχαν βάλει τη λέξη «αναβλητικότητα» για εκείνη τη δίαιτα που ξεκινούσες πάντα «από Δευτέρα»; Εμείς δεν σε κρίνουμε, αντιθέτως, συμπάσχουμε.

Όμως οι ημέρες των διακοπών πλησιάζουν και εσύ θέλεις οπωσδήποτε η σιλουέτα σου να αναδεικνύεται μέσα στο νέο σου μαγιό, οκ λογικό. Δες παρακάτω τους τρόπους και τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να κάψεις το περιττό λίπος μέχρι τις διακοπές σου.

Πίστεψέ το

Σαφώς και ο πιο σημαντικός παράγοντας για το αδυνάτισμα, είναι η «σωστή ψυχολογία», δηλαδή να πάρεις απόφαση να κάνεις κάτι ουσιαστικά ευεργετικό για τον οργανισμό σου. Πως θέλεις να είσαι σε λίγο καιρό από τώρα; Οραματίσου το και θα ανακαλύψεις ότι σταδιακά θα αρχίσεις να παίρνεις αυθόρμητες καθημερινές αποφάσεις που θα σε οδηγούν σε αυτό που ονειρεύεσαι. Αγόρασε εκείνο το small μπλουζάκι και ας μην είναι το νούμερό σου (ακόμη!) και βάλτο σε ένα σημείο στη ντουλάπα σου που θα το βλέπεις κάθε μέρα ώστε να σου υπενθυμίζει το κίνητρό σου.

Κάνε έξυπνη επιλογή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ήξερες ότι με ένα βαρύ γεύμα έχεις περισσότερη απώλεια ενέργειας; Η πέψη είναι από τις διαδικασίες του οργανισμού που καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια και όταν ο οργανισμός σου καλείται να επεξεργαστεί βαριές τροφές, τότε χάνει περισσότερη ενέργεια με το αποτέλεσμα να είναι να πεινάς πιο πολύ! Οι ελαφριές τροφές δεν έχουν μόνο λιγότερες θερμίδες αλλά σου αφήνουν και περισσότερη ενέργεια αφού ο οργανισμός σου χρειάζεται λιγότερο κόπο για να τις επεξεργαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.