Γυμνάστρια για παχύσαρκους: «Πρέπει να τους ξεφτιλίζουμε για να ράψουν το στόμα τους»

Γυμνάστρια για παχύσαρκους: «Πρέπει να τους ξεφτιλίζουμε για να ράψουν το στόμα τους»

Η γυμνάστρια Ντάνιελ Λέβι από το Εσεξ βρέθηκε στην εκπομπή Good Morning Britain του Πιρς Μόργκαν υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πόσο κακό είναι το λίπος.

«Οσο περισσότερο ξεφτιλίζουμε για το πάχος, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα ράβουν το στόμα τους και σταματούν να τρώνε υπερβολικά». «Πρέπει να είναι οκ να γίνεσαι παχύσαρκος, και να αρρωσταίνεις ως αποτέλεσμα του υπερβολικού φαγητού; Πρέπει να ενθαρρύνουμε αυτή τη “μεγάλη όμορφη” ιδέα, επειδή είναι “ντροπή” να μην το κάνουμε;”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν, ο οποίος πέρυσι είχε στείλει επιστολή στην Τες Χόλιντει, καταδικάζοντας το πάχος της, δήλωσε πως δεν χρειάζεται να μεγαλώνουν παχύσαρκα παιδιά.

«Η απάντηση είναι να μην λέμε στα παιδιά μας πόσο υπέροχο είναι να είναι σούπερ παχύσαρκα», ανέφερε.

Οι τηλεθεατές έμειναν με το στόμα ανοικτό και πολλοί πήραν θέση στο Twitter, κράζοντας την γυμνάστρια και τις απόψεις της. «Σίγουρα bullying.

Οι παχύσαρκοι ξέρουν ότι είναι παχιοί, δεν χρειάζονται υπενθύμιση με τη μορφή της παρανοϊκής παρατήρησης. Οι άνθρωποι θα χάσουν βάρος όταν είναι έτοιμοι. Αυτό που χρειάζονται είναι θετική βοήθεια», έγραψε ένας, ενώ άλλος σχολίασε:

«Δεν το παρακάνουν όλοι οι παχιοί με το φαγητό. Κάποιοι έχουν λόγους που παχαίνουν. Μην τους κακοποιείται όλους». «Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα χείλη της Ντάνι Λέβι. Πολύ μπότοξ», έγραψε δηκτικά άλλος.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο Τζέιμς Κόρντεν είπε ότι «ο κόσμος αισθάνεται ντροπή», κάτι που όπως υποστηρίζει τον οδηγεί «στην κατάθλιψη, το άγχος και την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά». Από την πλευρά του ο ηθοποιός Κρίστοφερ Μπίγκινγκς φάνηκε να συμφωνεί, λέγοντας ότι το αδύνατο δεν είναι απαραίτητα τέλειο. «Η Ντάνι που είναι γυμνάστρια, πανέμορφη, λεπτή για μένα αν με ρωτάς, έχει μερικά οστά που ξεπροβάλλουν», πρόσθεσε.

Η γυμνάστρια, τότε, δήλωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν κάνουμε μια συζήτηση περί αισθητικής. Δεν είναι για το πώς είμαστε εμφανισιακά, δεν έχει να κάνει με το πώς το παχύ είναι όμορφο, το παχύ δεν είναι όμορφο». «Η υπερκατανάλωση φαγητού είναι ένας εθισμός που οδηγεί στην παχυσαρκία που οδηγεί στο θάνατο. Δεν έχει σημασία αν το παχύ είναι όμορφο», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.