Μήπως τρώτε με λάθος τρόπο τα μήλα;

Μήπως τρώτε με λάθος τρόπο τα μήλα;

Ο λαός λέει πως, ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα, αν όμως το τρώμε με λάθος τρόπο, τότε τι γίνεται;

Οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- το τρώμε με τον γνωστό τρόπο. Είτε καθαρίζουμε τη φλούδα, είτε όχι, αφαιρούμε τον πυρήνα και το τρώμε.

Και όμως σύμφωνα με νέα μελέτη του Graz University of Technology στην Αυστρία, αυτός ο τρόπος είναι λάθος.

Όπως αναφέρεται, δεν πρέπει να πετάμε τον πυρήνα καθώς εκεί υπάρχει ένα φιλικό βακτήριο που ονομάζεται «Lactobacillus» και βοηθά με τις πεπτικές διαταραχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως σε όλα του τα μέρη το μήλο έχει ευεργετικά βακτήρια, αλλά η πλειοψηφία βρίσκεται στους σπόρους τους οποίους πετάμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.