ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για ποιο λόγο νιώθουμε «φούσκωμα» στην κοιλιά;

Για ποιο λόγο νιώθουμε «φούσκωμα» στην κοιλιά;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαμαρτύρονται καθημερινά για προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο στομάχι, όπως το διάσημο «φούσκωμα» στην κοιλιά…
Μια σημαντική αιτία για την οποία παρουσιάζουμε φούσκωμα είναι και το ακανόνιστο ωράριο στα κυρίως γεύματα. Πρωινό- Μεσημεριανό- Βραδινό.

Πολλοί άνθρωποι τρώνε απλά όποτε μπορούν και όχι όποτε πρέπει. Σύμφωνα με τους επιστήμονες υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που θα πρέπει να καταναλώνουμε τη τροφή μας.
Όταν για πολλές ώρες δεν βάζουμε μπουκιά στο στόμα μας και ξαφνικά τρώμε μεγάλη ποσότητα, τα προβλήματα ξεκινούν. Ιδίως όταν επιλέγουμε να φάμε λίγο πριν τον ύπνο με αποτέλεσμα να επιβραδύνουμε την πέψη μας αλλά και τον μεταβολισμό μας. Η κατάσταση αυτή θα δημιουργήσει και το λεγόμενο «φούσκωμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ
Μισή ώρα εφόσον σηκωθείτε από το κρεβάτι σας
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ
Γύρω στις 14.00
ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΕΥΜΑ
Γύρω στις 21.00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.