ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Μ.Βρετανία: Έγκυος βρήκε ψόφιες μύγες στο φαγητό της σε τουρκικό μαγαζί – Την έσπρωξε ο ιδιοκτήτης (φώτο-βίντεο)

Μ.Βρετανία: Έγκυος βρήκε ψόφιες μύγες στο φαγητό της σε τουρκικό μαγαζί – Την έσπρωξε ο ιδιοκτήτης (φώτο-βίντεο)

«Και κερατάς και δαρμένος», αυτή η φράση ταιριάζει γάντι σε γυναίκα που πήγε να φάει σε κεμπαμπτζίδικο στη Μεγάλη Βρετανία.

Σοκαριστική είναι η είδηση, ότι υπάλληλος σε κεμπαμπτζίδικο στη Μεγάλη Βρετανία έσπρωξε έγκυο έξω από το μαγαζί επειδή του είπε ότι βρήκε μύγες στο φαγητό. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η 18χρονη έγκυος Μόργκαν Αράμπιν αγόρασε μια μερίδα κοτόπουλο από το εν λόγω κεμπαπτζίδικο «nemrud kebab house» και βρήκε ψόφιες μύγες στο φαγητό της. Φυσικά, η ίδια θέλησε να επιστρέψει στο μαγαζί για να διαμαρτυρηθεί, με τον υπάλληλο όχι μόνο να μην συγκινείται, αλλά να την σπρώχνει, πετώντας την έξω από το κεμπαπτζίδικο, το οποίο βρίσκεται στο Λινκονσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φίλη της που ήταν μαζί της εκείνη την ημέρα είπε στον υπάλληλο να μην την σπρώχνει καθώς είναι έγκυος, ωστόσο εκείνος συνέχισε. Το συμβάν έγινε γνωστό μόλις η Μόργκαν πόσταρε το βίντεο και φωτογραφίες με τις μύγες μέσα στη μερίδα το κοτόπουλό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους φίλους της στο facebook και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.