Αυτές οι τροφές δημιουργούν προβλήματα και δεν το περιμένατε – Καταστρέφουν την ερωτική ζωή

Αυτές οι τροφές δημιουργούν προβλήματα και δεν το περιμένατε – Καταστρέφουν την ερωτική ζωή

Οι διατροφικές επιλογές επηρεάζουν την καθημερινότητά μας και διάφορους τομείς αυτής όπως επίσης και τη σεξουαλική μας υγεία, αυξάνοντας τις πιθανότητες για προβλήματα όπως η στειρότητα, η στυτική δυσλειτουργία και η πεσμένη λίμπιντο.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιες τροφές που καλύτερα να αποφεύγονται σε μεγάλη ποσότητα καθώς «σκοτώνουν» τη σεξουαλική μας ζωή.
Δείτε παρακάτω τρεις από αυτές…

1. Αναψυκτικά
Σύμφωνα με μελέτη, το αμυλοσιρόπιο το οποίο αποτελεί το κύριο γλυκαντικό των περισσότερων αναψυκτικών σε συνδυασμό με τα επεξεργασμένα σάκχαρα που αυτά περιέχουν, προκαλεί βλάβη στα αγγεία μέσω της αύξησης των επιπέδων χοληστερόλης και αυξάνει τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η υπερκατανάλωση αλκοόλ καταστέλλει την ερωτική επιθυμία στις γυναίκες, μειώνει την ύγρανση του κόλπου και δυσκολεύει τον οργασμό, ενώ στους άντρες εμποδίζει την ανάπτυξη της στύσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3. Τρόφιμα σε κονσέρβα
Πολλά κουτιά αλουμινίου περιέχουν BPA, μια χημική ουσία που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σεξουαλικής υγείας. Μελέτη έδειξε ότι οι άνδρες που είχαν εκτεθεί στην ουσία BPA ανέφεραν χαμηλότερες επιδόσεις στο σεξ, αλλά και μειωμένη ικανοποίηση από τη σεξουαλική τους ζωή. Προτιμήστε τα φρέσκα τρόφιμα ή έστω τα συσκευασμένα σε υλικό από γυαλί ή πλαστικό που δεν έχει την ουσία BPA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.