ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε ποιες τροφές να επιλέξετε για να μην παχύνετε όσο είστε στο σπίτι

Δείτε ποιες τροφές να επιλέξετε για να μην παχύνετε όσο είστε στο σπίτι

Όπως είναι ήδη γνωστό, η παραμονή στο σπίτι κρύβει κινδύνους για την ψυχική μας υγεία και τον οργανισμό μας. Υπάρχουν όμως κάποια τρικ για να διατηρήσετε τη φόρμα σας ακόμα και να είναι καλύτερη από ότι ήταν πριν την άτυπη καραντίνα που μας έχει επιβληθεί.

Για την ψυχική υγεία θα μιλήσουμε σε άλλο θέμα, αλλά η τεχνολογία προσφέρει πολλές δυνατότητες για να νιώσετε το αίσθημα της απομόνωσης ελαφρύτερο.

Για την διατήρηση της καλής κατάστασης του οργανισμού σας, υπάρχουν ασκήσεις που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεστε όργανα γυμναστικής.

Για τη διατροφή σας υπάρχουν τρόποι να μην πάρετε κιλά, ούτε να αυξήσετε το λίπος σας.

Δείτε μερικούς κανόνες:

Προτιμήστε το ψάρι αντί του κρέατος. Πάντα όμως να μαγειρεύεται στο φούρνο για να αποφύγετε τις θερμίδες του τηγανίσματος.

Προμηθευτείτε με πολλά εποχικά λαχανικά, όπως μαρούλι, χόρτα, λάχανο.

Αδειάστε το σπίτι από αναψυκτικά καθώς είναι δυσκολότερο να τους αντισταθείτε αυτή την περίοδο.

Αποφύγετε σνακς που έχουν πολλές θερμίδες. Μην τα έχετε ούτε στα ντουλάπια σας.

Αυξήστε τις μερίδες με όσπρια που τρώγατε μέχρι τώρα. 3 φορές την εβδομάδα είναι το ιδανικό.

Προμηθευτείτε γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά. Δημιουργούν το αίσθημα του κορεσμού και μειώνουν το αίσθημα της πείνας, που σε τέτοιες συνθήκες είναι και ψυχολογικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν είναι καλή περίοδος για να διακόψετε το κάπνισμα, για όσους το είχαν σκοπό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.