ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Μαγικά» αποτελέσματα: To θαυματουργό πρωινό για να κάψεις το λίπος της κοιλιάς

«Μαγικά» αποτελέσματα: To θαυματουργό πρωινό για να κάψεις το λίπος της κοιλιάς

Με την παρακάτω πρόταση για το πρωινό σας γεύμα! Ιδιαίτερα όσοι ακολουθούν δίαιτα, από το βράδυ που ξαπλώνουν ονειρεύονται το πρωινό τους. Όπως έχουμε ξανά αναφέρει αποτελεί το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας.

Χρειάζεστε κάτι που θα σας χαρίσει ενέργεια, θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σας και θα σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι καθ’όλη την υπόλοιπη διάρκεια της ημέρας. Παρακάτω θα βρείτε μία συνταγή την οποία μπορείτε να φτιάξετε, μόλις σε 30 δευτερόλεπτα. Είναι γευστική, πλούσια σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Θα σας κρατήσει χορτάτους όλη την ημέρα,θα σας γεμίσει ενέργεια, θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σας για να γίνονται καύσεις και θα βοηθήσει στην πέψη, φροντίζοντας παράλληλα να ξεπρηστεί η κοιλιά και να διώξετε το τοπικό πάχος.

Με λίγα λόγια καλύπτει όλα όσα θέλει κάποιος, όταν ακολουθεί δίαιτα ή απλά κάνει υγιεινή διατροφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υλικά

  • 1/2 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας
  • 1 κουταλιά της σούπας σπόρους Chia* (Μόλις 1 κουταλιά της σούπας σπόροι chia, περιέχει 5 gr. φυτικών ινών,
  • 3 gr. πρωτεΐνης, 2282 mg ωμέγα 3 και 752 mg ωμέγα-6 λιπαρά οξέα)
  • 2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα 1/2 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.