ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προσοχή: Aυτές είναι οι πέντε πιο «επίφοβες» τροφές για δηλητηρίαση το καλοκαίρι

Προσοχή: Aυτές είναι οι πέντε πιο «επίφοβες» τροφές για δηλητηρίαση το καλοκαίρι

Αυτά είναι τα τρόφιμα που στέλνουν περισσότερο κόσμο στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση το καλοκαίρι.

Οστρακοειδή

Αν δεν έχει πάθει δηλητηρίαση από οστρακοειδή, μάλλον πρέπει να ρίξεις ένα τζόκερ, αφού σχεδόν η πλειονότητα αυτών που τρώνε συχνά είχαν περιπέτειες με το στομάχι τους.

Το καλοκαίρι η πιθανότητα να συμβεί αυτό αυξάνεται λόγω της κακής συντήρησης των τροφίμων σε χώρους εστίασης ακόμα και ιχθυοπωλείων.

Σπιτικό παγωτό

Μπορεί να είναι πιο νόστιμο, αλλά είναι πιο επικίνδυνο, ειδικά αν έχει χρησιμοποιηθεί και ωμό αυγό όπως γίνεται σε πολλές συνταγές.

Πράσινες σαλάτες

Δεν είναι εποχής, οπότε έχουν μείνει αρκετό καιρό στα ψυγεία, και αν δεν πλυθούν αρκετά καλά είναι ικανές να μεταφέρουν πλήθος βακτηρίων στο στομάχι σας.

Λαχανικά

Λόγω της υγρασίας και τη ζέστης που αναπτύσσεται το καλοκαίρι, τα λαχανικά είτε σαπίζουν είτε βγάζουν φύτρες, που αν καταναλωθούν μπορούν να είναι μέχρι και μοιραίες.

Νρέσινγκς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός ψυγείου πολλά από τα ντέσινγκς που χρησιμοποιούνται σε σαλάτες, χαλάνε χωρίς όμως να γίνονται αντιληπτά, λόγω των αρωμάτων που έχουν μέσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.