ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά τα μικρά σνακ θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά στο άψε σβήσε (βίντεο)

Αυτά τα μικρά σνακ θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά στο άψε σβήσε (βίντεο)

H διατροφή και η μείωση του βάρους αποτελεί αρκετά δύσκολη καθημερινότητα για αρκετό κόσμο, όμως ένα βίντεο με μικρές συμβουλές θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά ταχύτατα.

Αν σχεδιάζεις διακοπές και εκτός από τον κορωνοϊό προσπαθείς να αποφύγεις και τα περιττά κιλά, υπάρχει ένας πολύς απλός τρόπος να το καταφέρεις. Μείωσε τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη που καταναλώνεις.

Μόλις μειώσεις αυτά τα δύο, τα επίπεδα της πείνας στον οργανισμό σου θα πέσουν και θα καταναλώνεις τελικά λιγότερες θερμίδες. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το σώμα σου αντί να καίει τους υδατάνθρακες για ενέργεια, να καίει το αποθηκευμένο λίπος.

Επίσης, η αποφυγή της κατανάλωσης πολλών υδατανθράκων(όπως το ρύζι και το λευκό ψωμί) μειώνει τα επίπεδα της ινσουλίνης στο αίμα, οδηγώντας τα νεφρά σου να αποβάλουν το περιττό νάτριο και το νερό από το σώμα σου. Έτσι, μειώνεται το πρήξιμο, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς αλλά και αποβάλλεις άμεσα το βάρος που οφείλεται στην κατακράτηση υγρών.

Μπορεί να παρατηρήσεις ότι έχασες μέχρι και 4,5 κιλά(ίσως και παραπάνω) μέσα στην πρώτη εβδομάδα που θα ακολουθείς αυτή την τακτική. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι βοηθάς το σώμα σου να απομακρύνει τα υγρά που αναφέραμε παραπάνω αλλά και το λίπος που περισσεύει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο, λοιπόν, που πρέπει να κάνεις είναι να μειώσεις τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες που λαμβάνεις μέσω της τροφής και το σώμα σου θα μπει στον “αυτόματο πιλότο” στην καύση του λίπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.