ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έχετε νυχτερινές λιγούρες; – Τα σνακ που πρέπει να επιλέξετε για να βγείτε λιγότερο «ζημιωμένοι»

Έχετε νυχτερινές λιγούρες; – Τα σνακ που πρέπει να επιλέξετε για να βγείτε λιγότερο «ζημιωμένοι»

Η λύση για τις νυχτερινές λιγούρες είναι να επιλέξουμε σνακ χαμηλών θερμίδων που διευκολύνουν τον ύπνο και δε θα μας κάνουν να ξυπνήσουμε με φούσκωμα.

Ας δούμε μερικές ιδέες

Μπανάνα

Όχι μόνο είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, αλλά είναι και το τέλειο νυχτερινό σνακ (με περίπου 100 θερμίδες ανά μπανάνα), αν έχουμε ήδη καθαρίσει την κουζίνα μας. Δε θα αφήσουμε πίσω πιάτα ή σκεύη για πλύσιμο!

Αυγό με λεπτές φέτες αγγουριού

Το πιο απλό και λαχταριστό υγιεινό σνακ. Φάτε ένα βραστό αυγό και συνοδέψτε το με λίγες φέτες αγγουριού.

Δύο φέτες γαλοπούλας

Η γαλοπούλα έχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Μερικές φέτες δε θα μας δώσουν περισσότερες από 100 θερμίδες.

½ ψητή πατάτα με σαλάτα

Ψήστε την πατάτα σας στο φούρνο ή τα μικροκύματα και προσθέστε κομματάκια ντομάτας, αγγουριού και όποιο άλλο λαχανικό θέλετε για την σαλάτα σας. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και πολύ χορταστικό.

Γιαούρτι

Για περίπου 100 έως 150 θερμίδες, παίρνουμε τις χαλαρωτικές δυνάμεις της τρυπτοφάνης από τα γαλακτοκομικά προϊόντα, καθώς και ικανοποιητική πρωτεΐνη. Επιπλέον, το γιαούρτι μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε το στομάχι μας, οπότε είναι λιγότερο πιθανό να ξυπνήσουμε με καούρα ή δυσπεψία.

Φρούτα

Κόβουμε τα φρούτα τις αρεσκείας μας και πασπαλίζουμε με κανέλα για ένα γλυκό και ολιγοθερμιδικό σνακ.

Δημητριακά με γάλα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προτιμούμε τα ολικής άλεσης, με σύνθετους υδατάνθρακες που χωνεύονται εύκολα και μας δίνουν 200 θερμίδες ανά μπολ. Προσθέτουμε λίγο γάλα για επιπλέον τρυπτοφάνη και πρωτεΐνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.