ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι συνδυασμοί φαγητών που βοηθούν στην απώλεια κιλών

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι συνδυασμοί φαγητών που βοηθούν στην απώλεια κιλών

Οι συνδυασμοί φαγητών που επιλέγουμε στην διατροφή μας παίζουν τεράστιο ρόλο, καθώς υπάρχουν καταστροφικοί όπως το να φας μακαρόνια με ψωμί, ενώ υπάρχουν και ευεργετικοί που θα δείτε στην συνέχεια.

Όσο πιο σωστά συνδυάζεις τις τροφές σου τόσο περισσότερο απορροφά θρεπτικά συστατικά ο οργανισμός σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και να μην πεινάς και φυσικά να λειτουργεί καλύτερα ο οργανισμός και ο μεταβολισμός σου, με αποτέλεσμα να φτάνεις στην απώλεια βάρους.

Δείτε τους συνδυασμούς:

Ντομάτα με αβοκάντο

Η ντομάτα περιέχει λυκοπένιο, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και το αβοκάντο έχει καλά λιπαρά που βοηθούν στην απορρόφηση του από τον οργανισμό. Συνδύασε τα σε διάφορες σαλάτες.

Σταφύλι και κρεμμύδι

Μπορεί ο συνδυασμός να φαίνεται περίεργος, αλλά υπάρχει καλός λόγος. Το σταφύλι περιέχει πολυφαινόλες και το κρεμμύδι κερσετίνη που είναι όλα αντιοξειδωτικά και εμποδίζουν την δημιουργία θρόμβων στο αίμα. Βοηθάνε επίσης στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην μείωση των αλλεργικών συμπτωμάτων, στις καρδιολογικές και νευρολογικές παθήσεις και κατά του καρκίνου. Ετοίμασε μια δροσερή κοτοσαλάτα με σταφύλι και κρεμμύδι για απόλαυση, νοστιμιά αλλά και για τα υγιεινά της οφέλη.

Λεμόνι και φακές

Το λεμόνι με την βιταμίνη C βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρου από τις αγαπημένες φακές. Έτσι αποφεύγεται η έλλειψη σιδηρού που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ψάρια και σκόρδο

Τα θαλασσινά και τα ψάρια είναι ιδανική πηγή λιπαρών οξέων Ω3, αλλά παρέχει στον οργανισμό σελήνιο και βιταμίνη D για μείωση της αρτηριακής πίεσης, του καρδιακού ρυθμού και των τριγλυκεριδίων. Αν τώρα τα μαγειρέψεις με σκόρδο θα μειώσεις ακόμα περισσότερο την κακή χοληστερόλη και τα τριλυκερίδια.

Τόνος και λάχανο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνος παρέχει βιταμίνη D και τα λαχανικά όπως το κατσαρό λάχανο ασβέστιο, που συνδυάζοντας τα θα έχεις τα συστατικά για γερά οστά, όπως λένε οι ειδικοί. Δοκίμασε τα μαζί σε δροσερές σαλάτες για να διατηρήσεις γερά κόκκαλα για πολλά χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.