ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δες τι πρέπει να πίνεις αν θες να χάσεις κιλά

Δες τι πρέπει να πίνεις αν θες να χάσεις κιλά

Τα smoothies, είναι ροφήματα αποτελούμενα από φρέσκα φρούτα αναμειγμένα στο μπλέντερ. Ένας ανάμεικτος χυμός με λίγα λόγια στον οποίο ωστόσο μπορείς να προσθέσεις ότι θες ανάλογα με τις γευστικές σου προτιμήσεις.

Γιατί να το πιείς

Για όποιον σκοπεύει να αδυνατήσει είναι το κατάλληλο όπλο. Και αυτό πολύ απλά διότι κατά την πολτοποίηση των υλικών στο μπλέντερ ο μεγάλος τους όγκος αλλά και του αέρα που θα αποθηκευτεί μέσα, είναι ικανά να σε «φουσκώσουν» προκαλώντας σου κορεσμό.

Με λίγα λόγια, τα smoothies μπορούν να σε κρατήσουν πολύ περισσότερη ώρα χορτάτο καλύπτοντας ταυτόχρονα κάθε επιθυμία για γεύμα. Οπότε έτσι και κρατάς τον οργανισμό σου «κεφάτο» με αυτά που του έδωσες και γλίτωσες από περιττές θερμίδες.

Πώς να αντικαταστήσεις σωστά ένα γεύμα

Για να είναι πετυχημένο το ρόφημα – a.k.a. να σε κρατήσει τόσο χορτάτο ώστε να φτάσεις σε σημείο να κάνεις skip το γεύμα σου – χρειάζεσαι ένα βασικό συστατικό: λίπος.

Επομένως σε κάθε ανακάτεμα στο μπλέντερ ρίξε αβοκάντο, το οποίο είναι η πιο υγιής πηγή λίπους. Εναλλακτική σου είναι το λάδι καρύδας.

Απλά ότι κάνεις με ρέγουλα. Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσεις όλα σου τα γεύματα με smoothies. Ένα την ημέρα θα σου κάνει τη δουλειά για ορισμένα από αυτά, αλλά όχι κι όλα. Σκοπός σου είναι να βοηθήσεις τον οργανισμό σου, όχι να τον τυραννήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.