ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα οφέλη της βρόμης στην διατροφή των παιδιών σας

Αυτά είναι τα οφέλη της βρόμης στην διατροφή των παιδιών σας

Είναι γνωστό ότι η βρόμη έχει τεράστια οφέλη για την διατροφή και την υγείας μας, όπως ακριβώς συμβαίνει και για τα παιδιά σας.

Η βρόμη είναι μία εξαιρετική τροφή και για τα παιδιά και εάν την έχουν εντάξει από νωρίς στη διατροφή τους, τόσο περισσότερα οφέλη θα έχουν από την κατανάλωσή της.

Είναι πολύ καλή πηγή ενέργειας

Τα παιδιά δαπανούν πολλή ενέργεια στο παιχνίδι, το διάβασμα και τις διάφορες δραστηριότητες που κάνουν, συνεπώς χρειάζονται κιόλας να την αναπληρώσουν. Ένα απολαυστικό πρωινό με βρόμη είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσουν δυναμικά την ημέρα τους.

Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας

Η δυσκοιλιότητα είναι ένα αρκετά σύνηθες σύμπτωμα στα παιδιά και ένα γεύμα με βρόμη μπορεί να το ανακουφίσει.

Είναι πλούσια σε σίδηρο

Ο σίδηρος είναι απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για την ανάπτυξη των παιδιών το οποίο προσλαμβάνουν μέσα από τις τροφές που καταναλώνουν καθημερινά. Η βρόμη είναι πλούσια σε σίδηρο και είναι μία πολύ καλή επιλογή για πρωινό συνδυαστικά με γάλα.

Είναι χορταστική

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα παιδιά, επειδή ακριβώς είναι στην ανάπτυξη, έχουν το αίσθημα της πείνας πιο συχνά και πιο έντονα. Ένα γεύμα με βρόμη δημιουργεί το αίσθημα κορεσμού και μπορεί να κρατήσει το παιδί σας χορτάτο για ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.