ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτές είναι οι πέντε τροφές που σαμποτάρουν την απώλεια βάρους σας

Αυτές είναι οι πέντε τροφές που σαμποτάρουν την απώλεια βάρους σας

Η προσπάθεια που καταβάλλετε για να χάσετε τα περιττά κιλά ίσως πάει περίπατο αν έχετε στην διατροφή σας τις 5 απαγορευμένες τροφές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 5 τροφές που πρέπει να αποκλείσετε από τη διατροφή σας εάν θέλετε να δείτε αξιόλογη βελτίωση στο σώμα σας:

Επεξεργασμένα σάκχαρα: Υπάρχουν παντού και κρύβονται σε πολλές αγαπημένες σας τροφές, βάζοντας εμπόδια στους στόχους σας. Όταν τα αποκλείσετε από τη διατροφή σας, θα μάθετε να απολαμβάνετε τη γεύση των φυσικών σακχάρων, δεν θα νιώθετε υπνηλία μετά την κατανάλωσή τους και θα βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας. Όταν θέλετε κάτι γλυκό να προτιμάτε τα φρούτα και τα φυσικά γλυκαντικά, όπως το μέλι.

Αναψυκτικά: Τα αναψυκτικά, τόσο τα κανονικά όσο και τα διαίτης, αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο πρόσληψης βάρους, εναλλαγών διάθεσης και εξάρσεων ακμής. Είναι γεμάτα χημικές ουσίες και ζάχαρη και αυξάνουν επίσης τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2.

Αλκοόλ: Όταν σταματάτε την κατανάλωση αλκοόλ, αναρρώνετε γρηγορότερα, χάνετε περισσότερο λίπος και σταδιακά ο οργανισμός παύει να το ζητά.

Λευκό ψωμί: Δεν έχει θρεπτική αξία και παρότι δεν είναι απαραίτητο να κόψετε εντελώς τους υδατάνθρακες, έχει μεγάλη σημασία η ποιότητα των υδατανθράκων που καταναλώνετε. Εάν δεν μπορείτε χωρίς ψωμί, επιλέξτε ολικής αλέσεως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπάρες πρωτεΐνης: Οι περισσότερες μπάρες πρωτεΐνης περιέχουν ζάχαρη και συντηρητικά, που μόνο καλό δεν κάνουν στην υγεία σας. Αν θέλετε οπωσδήποτε πρωτεΐνη στη διατροφή σας, επιλέξτε καθαρή σκόνη πρωτεΐνης την οποία μπορείτε να προσθέσετε στο γάλα ή τους χυμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.