Bioderma Sebium Global, μία φροντίδα νέας γενιάς για το δέρμα με τάση στην ακμή

Bioderma Sebium Global, μία φροντίδα νέας γενιάς για το δέρμα με τάση στην ακμή

Μπορεί το 80% των ανθρώπων ηλικίας 12-24 να αντιμετωπίζουν προβλήματα ακμής, αλλά η εμφάνιση των ενοχλητικών σπυριών και μαύρων στιγμάτων σε ενήλικες δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Οι λόγοι είναι οι ίδιοι. Λιπαρότητα του δέρματος, αλλαγές στις ορμόνες και βακτήρια. Για να αντιμετωπιστεί, συστήνονται φαρμακευτικά σκευάσματα που περιλαμβάνουν κρέμες με υπεροξείδιο του βενζολίου, σαλικυλικό οξύ ή άλφα-υδροξυ οξύ. Ωστόσο αν το πρόβλημα παραμένει ίσως χρειάζεται μία πιο ολοκληρωμένη θεραπεία, όπως αυτή που προτείνει η Bioderma με το Sebium Global.

Τι κάνει

Πρόκειται για μία δερμοκαλλυντική θεραπεία που επαναφέρει με βιολογικό τρόπο το σμήγμα στο επίπεδο του υγιούς δέρματος και σταματά τον φαύλο κύκλο της ακμής.

Ποια είναι τα κύρια συστατικά

Η αποκλειστική καινοτομία Fluidactiv® και το αγνό ενεργό συστατικό Bakuchiol.

Πως δουλεύει

Έχει δύο δράσεις, Σταματάει την διαδικασία που οφείλεται για τον σχηματισμό της ακμής και έχει κερατολυτική, καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση η οποία αποτρέπει την δημιουργία φαγέσωρων περιορίζοντας την υποτροπή.

Πως χρησιμοποιείται

Καθημερινά σε καθαρή επιδερμίδα

Ποια είναι η αίσθηση της

Έχει λεπτόρρευστη υφή εξειδικευμένη για το δέρμα με ακμή. Σε 78% των ασθενών διαπίστωσαν σημαντική μείωση στις βλάβες της ακμής και 87,5% είδαν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στο δέρμα τους.

Θα τη βρείτε στα φαρμακεία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αϊνόλα Τερζοπούλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.