ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Elvive Extraordinary Oil, η σειρά που θα αναγεννήσει τα ξηρά μαλλιά

Elvive Extraordinary Oil, η σειρά που θα αναγεννήσει τα ξηρά μαλλιά

Της ΑΪνόλα Τερζοπούλου

Ακόμα και αν τα μαλλιά σας δεν είναι ξηρά, το καλοκαίρι με το αλάτι, τον ήλιο και τον αέρα τείνουν να γίνονται. Χάνουν τη λάμψη και την απαλότητα τους, την πειθαρχία και την ευκολία στο χτένισμα. Τα ξηρά μαλλιά έχουν πολλές ιδιαιτερότητες και η Elvive για να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες δημιούργησε μία σειρά θρέψης και περιποίησης που βασίζεται σε μία αλχημεία από πέντε πολύτιμα έλαια λουλουδιών που χαρίζουν τα ευεργετικά συστατικά τους σε κάθε βήμα και τα μεταμορφώνουν από την πρώτη εφαρμογή.

Τριαντάφυλλο για αναγέννηση, χαμόμηλο για λάμψη, λωτό για απαλότητα, γαρδένια για ενυδάτωση και ηλιάνθο για θρέψη. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, γαλάκτωμα, μάσκα και λάδι. Από αυτά ξεχώρισα τη μάσκα την οποία έχω μαζί μου στις διακοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με υφή βουτύρου και γρήγορο ξέβγαλμα, προσφέρει όλα αυτά που χρειάζομαι για να είναι τα μαλλιά μου απαλά και να δείχνουν περιποιημένα, χωρίς τίποτα άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.