Human + Kind η νέα πρόταση στην περιποίηση της επιδερμίδας

Human + Kind η νέα πρόταση στην περιποίηση της επιδερμίδας

Της Αϊνόλα Τερζοπούλου

Τα καλλυντικά της εταιρείας Human + Kind τα γνώρισα εντελώς τυχαία μία μέρα χαζεύοντας τους πάγκους καλλυντικών στο Carelab by Attica στο Golden Hall, περιμένοντας το γιο μου. Αυτό που με τράβηξε πρώτα ήταν το όνομα τους και μετά η συσκευασία τους.

«Είναι προϊόντα απλά, φυτικά και αξιόπιστα το καθένα ξεχωριστό και πολλαπλών χρήσεων, όπως ακριβώς και η πολυάσχολη γυναίκα στην οποία απευθύνονται», διάβασα στον κατάλογο τους.

Αυτό που την κάνει να διαφέρει, είναι ότι περιορίζει την ανάγκη για την χρήση πολλών και διαφορετικών προϊόντων για τα διαφορετικά σημεία στο πρόσωπό μας αλλά και τους διαφορετικούς τύπους δέρματος και προσεγγίζει τη φροντίδα του δέρματος με προϊόντα ικανά να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες, όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας, ώστε οι γυναίκες να μη χάνουν χρόνο και χρήματα σε προϊόντα που δεν έχουν πραγματικά ανάγκη.

Βασισμένη σε επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι σημαντικός αριθμός των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα μας προκαλούνται από τα ίδια τα προϊόντα που χρησιμοποιούμαι για να τα αποτρέψουμε – κρέμες χημικά υπερφορτωμένες που προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις, υπερ-μαλακτικές συνθέσεις που φράζουν του πόρους της επιδερμίδας και αντιγηραντικές κρέμες που προκαλούν την εμφάνιση των ρυτίδων εξαιτίας των ερεθισμών που προκαλούν, η Human + Kind δημιούργησε φόρμουλες αποκλειστικά με φυτικά εκχυλίσματα και ενεργά συστατικά.

Συνδυάζοντας και με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, παρέχει μία νέα και ολοκληρωμένη πρόταση για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά από φυτικά, αποτελεσματικά και πολλαπλών χρήσεων προϊόντα που είναι τόσο ευέλικτα όσο αξιόπιστα και απαραίτητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα τα βρείτε Carelab by Attica, Golden Hall, Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.