ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Phyto Paris, PhytoPlage “L’ Original”, το αντηλιακό προστατευτικό λάδι [εικόνα]

Phyto Paris, PhytoPlage “L’ Original”, το αντηλιακό προστατευτικό λάδι [εικόνα]

Της Αϊνόλα Τερζοπούλου

Καλοκαίρι 1974 στο Σαιν-Τροπέ. Η Μπριζίτ Μπαρντό, η γυναίκα θρύλος, κλέβει την παράσταση στην παραλία. Χορεύει ξυπόλητη στην άμμο, χαρούμενη και ανέμελη με τα μακριά, λαμπερά, ξανθά μαλλιά της να ανεμίζουν. Είναι original. Όπως το “L’ Original” το λάδι για τα μαλλιά της PhytoPlage, που δημιούργησε η Phyto Paris για να προστατεύσει με τα πολύτιμα συστατικά του, τα υπέροχα μαλλιά της.

Σήμερα, το “L’ Original” εξακολουθεί να παραμένει ακόμα ένα προϊόν- θρύλος. Με 94 % συστατικά φυσικής προέλευσης όπως κερί ελιάς για θρέψη της τρίχας, εκχυλίσματα καλέντουλας, ιτιάς και δεντρολιβάνου για ενυδάτωση και απαλότητα και καστορέλαιο για διατήρηση της λάμψης και της στιλπνότητας, είναι ιδανικό για να προστατεύσει τα αδύναμα μαλλιά και για να διατηρεί τη λάμψη των βαμμένων προλαμβάνοντας την οξείδωση του χρώματος.

Φέτος το καλοκαίρι, η PhytoPlage αναβιώνει την εποχή εκείνη του Σαιντ-Τροπέ και υιοθετώντας την αξεπέραστη τάση του καλοκαιριού, ντύνει το “L’ Original” με τη μαρινιέρα της δεκαετίας του ‘ 70 καλώντας μας να χορέψουμε τουίστ κάτω από τους ρυθμούς “Do you do St. Tropez”. Κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.