Darphin, Exquisãge η νέα σειρά για βέλτιστη αναζωογόνηση

Darphin, Exquisãge η νέα σειρά για βέλτιστη αναζωογόνηση

Της Αϊνόλα Τερζοπούλου

Το όνομα Darphin στον καλλυντικό χώρο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα πιο εκλεκτά αρωματικά αιθέρια έλαια και προσφέρουν στην επιδερμίδα υπέροχα απολαυστική αίσθηση και μοναδικά οφέλη.

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό. Με τις σειρές της προσφέρει την πιο εξαιρετική φροντίδα για εξισορρόπηση και αποτοξίνωση του δέρματος, κατευνασμό της ερυθρότητας, φωτεινότητα, αναζωογόνηση ή αποκατάσταση της λάμψης.

Όπως με την Exquisãge στη σειρά αντιγήρανσης, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που γιορτάζουν με κάθε τρόπο την ηλικία τους, όποια κι αν είναι αυτή.

Με δύο προϊόντα, την Κρέμα Beauty Revealing Cream και τον Ορό Beauty Revealing Serum που χάρη στο καινοτόμο CelluVie™ Complex βοηθούν στη σφριγηλότητα, στην λάμψη και στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας, διεγείροντας τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας.

Beauty Revealing Cream

Μία κρέμα με πλούσια, αλλά ταυτόχρονα απαλή υφή, με 85% του συνόλου των συστατικών φυσικής προέλευσης, εκτός από το σύμπλεγμα CelluVie™, περιέχει προβιοτικά συστατικά για ενδυνάμωση της επιδερμίδας. Επιπλέον, αναπληρώνει την ενυδάτωση, μειώνει τις ρυτίδες, ενισχύει την ελαστικότητα και τον φυσικό αμυντικό μηχανισμό του δέρματος.

Beauty Revealing Serum

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας ορός με 94% του συνόλου των συστατικών φυσικής προέλευσης. Με αιθέρια υφή που τονώνει, αναζωογονεί, βελτιώνει την υφή και ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας, εξομαλύνοντας τα σημάδια γήρανσης, χάρη στο σύμπλεγμα CelluVie™ και τα εκχυλίσματα αρτέμιας και αγκινάρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.