Σαμπουάν με εκχύλισμα MelAza βγάζει τις ψείρες νοκ άουτ

Σαμπουάν με εκχύλισμα MelAza βγάζει τις ψείρες νοκ άουτ

Το σαμπουάν κατά των ψειρών Picksan έχει σχεδιαστεί από τον καθηγητή Melhorn και την ομάδα του στο πανεπιστήμιο του Ντίσσελντορφ.

Ο καθηγητής Melhorn είναι διεθνώς αναγνωρισμένος Γερμανός ζωολόγος και παρασιτολόγος. Η ερευνητική του ομάδα έχει δοκιμάσει πλήθος φυσικών συστατικών ενάντια στις ψείρες του κεφαλιού. Το αντιφθειρικό σαμπουάν Picksan, περιέχει συνδυασμό των πιο ενεργών φυσικών συστατικών, τα οποία έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικά στους πρότυπους ελέγχους.

– Αποτελεσματικό, γρήγορο και εύκολο στη χρήση.

– Φροντίζει τα μαλλιά και είναι ήπιο με το δέρμα.

– Διευκολύνει το χτένισμα.

– Επιστημονικά αποδεδειγμένο/ Δερματολογικά ελεγμένο.

– Περιέχει ένα ειδικό εκχύλισμα MelAza από τους σπόρους του δένδρου Neem.

– Κλονίζει τη σύνθεση chitin (βασικό συστατικό του σκελετού της ψείρας).

Το σαμπουάν αρκεί για την πρώτη καθώς και για την επαναληπτική θεραπεία (μετά από 10 ημέρες).

Τώρα που τα σχολεία αρχίζουν και οι ψείρες πολιορκούν τα κεφαλάκια των παιδιών σας εσείς έχετε την πιο φυσική λύση στα χέρια σας!

Ζητείστε το από τον φαρμακοποιό σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
PickSan
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.