ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε το γιλέκο που σας κάνει να καίτε 500 θερμίδες μόνο που το φοράτε! (βίντεο)

Δείτε το γιλέκο που σας κάνει να καίτε 500 θερμίδες μόνο που το φοράτε! (βίντεο)

Κατά τους χειμερινούς μήνες οι περισσότεροι άνθρωποι ανεβάζουν τη θερμοκρασία στον θερμοστάτη μέχρι να διασφαλιστεί ότι δεν κρυώνουν. 

Ωστόσο, αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι η χαμηλότερη θερμοκρασία περιβάλλοντος και σώματος θα σας ευνοήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

Με βάση αυτήν τη βασική αρχή και αναζητώντας τρόπους να μπορεί κάποιος να μειώσει το τελικό ημερήσιο “ισοζύγιο” θερμίδων με τον πιο “τεμπέλικο” τρόπο που υπάρχει, ένας πρώην επιστήμονας της NASA δημιούργησε κάτι πρωτοποριακό.

Πρόκειται για το γιλέκο “Cold Shoulder”. Ναι, πρόκειται για ένα απλό γιλέκο που σας βοηθάει να κάψετε μέχρι και 500 θερμίδες περισσότερες κάθε μέρα!

Δημιουργός του γιλέκου είναι ο δρ Wayne Hayes, πρώην εργαζόμενος στη NASA, ο οποίος πέρυσι ξεκίνησε μια προσπάθεια χρηματοδότησης της ιδέας του μέσω της πλατφόρμας Kickstarter με σκοπό να συγκεντρώσει $13.500. Τελικά συγκέντρωσε $281.319 από 1.524 άτομα!

Για όποιους από εσάς έχετε ενδοιασμούς για τα όσα “υπόσχεται” το απίστευτο αυτό γιλέκο, ο δρ Hayes δημιούργησε και μία ιστοσελίδα με λεπτομέρειες και με κάθε μεγάλη εταιρεία ή ΜΜΕ έχει δοκιμάσει και επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς αυτούς. Η ιστοσελίδα είναι coldshoulderweightloss, όπου μεταξύ άλλων, μπορείτε να δείτε το “ΠΡΙΝ” και “ΜΕΤΑ” των απλών ανθρώπων που προμηθεύτηκαν το απίστευτο γιλέκο!

Ο πάγος τοποθετείται πάνω από τους ώμους και την πλάτη του γιλέκου, το οποίο, σύμφωνα με Hayes, είναι το πιο άνετο μέρος, δεδομένου ότι εκεί είναι που το δέρμα σας έχει το μικρότερο αριθμό νευρικών απολήξεων. Το γιλέκο έχει σχεδιαστεί για να μπαίνει στην κατάψυξη και θα πρέπει να φοριέται πάνω από ένα βασικό στρώμα ρουχισμού, όπως ένα T-shirt, για να προστατεύσει το δέρμα σας από το κρύο. Ο δρ Hayes λέει ότι θα πρέπει να φοράτε το γιλέκο δύο φορές την ημέρα, για 60 έως 90 λεπτά κάθε φορά.

Δείτε και το σχετικό βίντεο!…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.