Πώς θα κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει με ταινία του Γουές Αντερσον! (φωτό)

Πώς θα κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει με ταινία του Γουές Αντερσον! (φωτό)

Ποιος δεν θέλει να ζήσει σε μία ταινία του Γουές Άντερσον; Σε έναν μαγικό κόσμο, ταυτόχρονα τόσο εκλεκτικό και τέλεια επιμελημένο;

Με τα σκηνικά του να είναι νοσταλγικά, και να δίνουν ταυτόχρονα την εντύπωση ενός κουκλόσπιτου, ή ενός ταξιδευτή, έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον ότι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της αφήγησής του. Πολλοί λένε ότι αυτά είναι και το σήμα κατατεθέν του και τον θαυμάζουν, άλλοι πάλι τον ζηλεύουν για την ικανότητά του να τα συνδυάζει όλα τόσο αρμονικά.

Πως θα μπορούσες όμως να φέρεις λίγο από τον κόσμο του Γουές Άντερσον και στο δικό σου σπίτι; Με λίγες πινελιές και μερικά αξεσουάρ, και φυσικά ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές θα τα καταφέρεις. 

Διάλεξε μία χρωματική παλέτα και κόλλα σε αυτή. Κάθε ταινία του Άντερσον έχει ένα χρώμα που την διακρίνει.

Κάνε συλλογή από πράγματα και πρόβαλέ τα. Δεν έχει σημασία από που προέρχονται, αρκεί να τα τα εκθέσεις σε ένα σημείο του σπιτιού σου δίνοντας την εντύπωση ότι το έβαλες εκεί με προσοχή και αγάπη σαν να πρόκειται για κάτι πολύτιμο. Δώσε στον χώρο σου την εντύπωση μία αίσθηση προσωπικής αφήγησης.

Επέλεξε με προσοχή τα αντικείμενα. Πρέπει να έχουν λόγο να υπάρχουν όπου τα βάλεις.

Διάλεξε μία ταπετσαρία με σχέδια.

Χρησιμοποίησε τις παιδικές ζωγραφιές σου.

Πολλά πράγματα παντού. Οι φωτογραφίες σου, τα βιβλία σου και οι διάφορες υφές ποτέ δεν είναι αρκετές.

Αλιευτικά δίχτυα, φωτογραφικές μηχανές, κιάλια, ακουαρέλα, ακόμα και μία μπάλα. Όποιο κι αν είναι το χόμπι σου, άσε το να πει την ιστορία σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πικ απ δεν πρέπει να λείπει. Σε καμία περίπτωση.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.