ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

H Durex λανσάρει προφυλακτικά με γεύση… μελιτζάνα

H Durex λανσάρει προφυλακτικά με γεύση… μελιτζάνα

Πανδαιμόνιο προκάλεσε η εταιρεία Durex  ,ανακοινώνοντας μέσω του Twitter ότι προωθεί στην αγορά προφυλακτικό με γεύση παπουτσάκια και ιμάμ… δηλαδή γεύση μελιτζάνα!

Λίγες ώρες αργότερα πήρε πίσω την πικάντικη ανακοίνωσή της απογοητεύοντας τους λάτρεις της μελιτζάνας.

Η ανακοίνωση προκάλεσε σάλο στα social media, με τους χρήστες να πέφτουν στην “παγίδα της” που στήθηκε όμως για καλό σκοπό. 

Μετά την φράουλα, την μπανάνα και τα φρούτα του δάσους, η μελιτζάνα επιστρατεύτηκε αρχικά από την εταιρεία για να λανσάρει, όπως έγραψε προφυλακτικά με πικάντικη γεύση.

Aυτή ήταν μία ιδέα της εταιρείας για να αφυπνίσει τους νέους για το θέμα της αντισύλληψης , όπως διευκρίνισε στη συνέχεια. 

“Ξεκινάμε μία νέα, συναρπαστική σειρά αλμυρών #Προφυλακτικό με γεύση μελιτζάνας” ήταν η ανακοίνωση της Durex στο Twitter. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ώρες αργότερα η εταιρεία έσπευσε να τονίσει πως η ανακοίνωση δεν ήταν παρά μία ιδέα της Durex για να αυξήσει το ενδιαφέρον της νέας γενιάς αναφορικά με το θέμα της αντισύλληψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.