ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Ελλάδα…

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Ελλάδα…

Απ’ ό,τι φαίνεται, οι Ιταλοί επιβεβαιώνουν την παροιμία που λέει πως το ξένο είναι πιο γλυκό, καθώς τεράστια αύξηση της τάξης του 3.500% έχει σημειώσει η εξαγωγή ελληνικής μπύρας στους γείτονες Ιταλούς.

Το 2015 η χώρα μας βρέθηκε στη 12η θέση στην εξαγωγή μπύρας στην Ιταλία, ξεπερνώντας την Ισπανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα, ενώ το 2013 βρισκόταν μόλις στην 26η θέση.

Το διάστημα δηλαδή 2013-2015 η αύξηση των εξαγωγών της Ελλάδας προς την Ιταλία ήταν 3.505%, καταλαμβάνοντας το 0,74% του μεριδίου αγοράς μπύρας της Ιταλίας.

Σε σχετικό έγγραφο σημειώνεται ότι η Ελλάδα κατατάσσεται στην 21η θέση στην κατανάλωση μπύρας, με μόλις 3.845.000 εκατόλιτρα μπύρας. Σχετικά με τον αριθμό ζυθοποιών στην Ευρώπη, το 2014 η Βρετάνια αριθμούσε 1.700 επιχειρήσεις κατακτώντας την 1η θέση στην Ευρώπη, ενώ η Ιταλία πλησιάζει σε αριθμό τη Γαλλία, με 593, έναντι 660 επιχειρήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 23η θέση με μόλις 19 ενεργές επιχειρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.