ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πως να καθαρίσετε το μπάνιο σας εξοικονομώντας χρήματα (βίντεο)

Πως να καθαρίσετε το μπάνιο σας εξοικονομώντας χρήματα (βίντεο)

Στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε επτά απλά κόλπα για να καθαρίσετε  το μπάνιο σας, κάνοντας το να μοιάζει λαμπερό και καινούργιο.

Δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε, καθώς πολλά κοινά πράγματα που έχετε μέσα στο νοικοκυριό σας, μπορούν να σας φανούν χρήσιμα για να καθαρίσετε ακόμα και τους χειρότερους λεκέδες και τις πιο απαιτητικές βρωμιές.

Όπως θα δείτε, το τσάι κάνει θαύματα. Χρήσιμο είναι και το στοματικό διάλυμα, αλλά και το λεμόνι. Η οδοντόβουρτσα δε, θα σας βοηθήσει να καθαρίσει πολλά “κρυφά σημεία”. Καλό καθαριστικό, είναι και το ξύδι.

Έξυπνες συμβουλές

Μια οικονομική λύση είναι να φτιάξετε ένα διάλυμα από μαγειρική σόδα και υπεροξείδιο υδρογόνου (οξυζενέ). Ψεκάστε τον καθρέφτη σας και σκουπίστε τον με ένα σφουγγάρι και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Αποτελεσματική είναι και η κρέμα ξυρίσματος.

Για τον καθαρισμό της μπανιέρας, αποτελεσματικό μείγμα είναι το εξής: 1/2 φλιτζανιού ξίδι, 1 φλιτζάνι οινόπνευμα, και 1/4 φλιτζάνι νερό.

Για να καθαρίσετε την τουαλέτα σας, αποδοτική είναι η κοινή οδοντόκρεμα. Εφαρμόστε το μείγμα από οδοντόκρεμα και νερό πάνω στην επιφάνεια της τουαλέτας για 15 λεπτά και μετά τρίψτε και ξεπλύνετε με μία βούρτσα.

Για τα πλακάκια, χρήσιμο είναι ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με χλωρίνη. Θα τα κάνει να λάμπουν.

Για τη σκουριά: Ρίξτε αλάτι πάνω σε μια σκουριασμένη περιοχή, τρίψτε και εφαρμόστε πάνω χυμό λεμονιού.

Για ένα καθαρό ταβάνι βάλτε ξίδι μέσα σε ζεστό νερό και βουτήξτε την σφουγγαρίστρα σας μέσα στο διάλυμα.

Τέλος, για καθαρές κουρτίνες: Σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ανακατέψτε 500 ml χλωρίνης για κάθε χρήση, 2 κουταλιές της σούπας υγρό πιάτων. Ψεκάστε σε όλη τη επιφάνεια των κουρτινών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: HouseholdHacker

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.