ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Coca-Cola: Με νέο CEO από το 2017 και στόχο ένα πιο υγειές προϊόν

Coca-Cola: Με νέο CEO από το 2017 και στόχο ένα πιο υγειές προϊόν

Με καινούργιο διευθύνοντα σύμβουλο θα πορευτεί η Coca-Cola Co τη νέα χρονιά!

Όπως έγινε γνωστό, ο Μουχτάρ Κεντ θα αντικατασταθεί από τον Τζέιμς Κουίνσι, στον οποίο πιστώνεται η αλλαγή πλεύσης της εταιρίας σχετικά με την μείωση της ζάχαρης και των θερμίδων στα ποτά της.

Ο Κουίνσι από τον Αύγουστο του 2015 εκτελούσε καθήκοντα γενικού διευθυντή στην εταιρία ενώ είχε προηγηθεί η παρουσία του για πάνω από 20 χρόνια σε θέσεις της επιχείρησης στην Ευρώπη και το Μεξικό. Δικές του πρωτοβουλίες ήταν η εισαγωγή στην αγορά μικρότερων μπουκαλιών προκειμένου να ενισχυθούν τα κέρδη και η μείωση της περιεκτικότητας των ποτών σε ζάχαρη και θερμίδες.

Όπως δήλωσε, προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και όταν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ενώ θα δώσει βάρος στην ενίσχυση των αφρωδών ποτών της εταιρίας και άλλων κατηγοριών ποτών και θα συνεχίσει τις καινοτομίες.

Η εταιρία συνεχίζει να καταγράφει το 70% των πωλήσεών της από τα αναψυκτικά, ωστόσο οι πωλήσεις της έχουν μειωθεί τα τελευταία τρία χρόνια λόγω του περιορισμού της ζήτησης ζαχαρούχων ποτών, τα οποία ειδικοί και κυβερνήσεις κατηγορούν για τα αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας.

Σύμφωνα με την Coca-Cola, ο Κεντ, ο οποίος κατά την αποχώρησή του τον Μάιο, θα συμπληρώνει 9 χρόνια στο “τιμόνι” της εταιρίας, θα παραμείνει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, πόστο που κατέχει από το 2009.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Guardian

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.