ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι εναλλακτικές χρήσεις του ελαιολάδου

Οι εναλλακτικές χρήσεις του ελαιολάδου

Το ελαιόλαδο είναι το βασικό συστατικό στα περισσότερα ελληνικά φαγητά και βρίσκεται στην κουζίνα κάθε σπιτιού. Ωστόσο, είναι χρήσιμο και εκτός κουζίνας και μπορεί να σας λύσει τα χέρια στα καθημερινά μικροπροβλήματα. Έχει εναλλακτικές χρήσεις που πολλοί δεν γνωρίζουν.

Δείτε τρεις από αυτές…

 1. Η λύση στην κολλημένη τσίχλα 

Αν κολλήσει τσίχλα στα μαλλιά ή τα ρούχα σας, μπορείτε απλά να αλείψετε με λίγο λάδι για 10 λεπτά τα μαλλιά ή το ρούχο σας και η τσίχλα θα φύγει! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

 2. Για το  γυάλισμα των επίπλω ν

Δοκιμάστε να προσθέσετε 1 κ.σ. λάδι σ’ ένα 1/4 φλ. χυμό λεμονιού και θα έχετε ένα πολύ καλό γυαλιστικό επίπλων! Γρήγορα, με φυσικό και πολύ οικονομικό τρόπο.

3. Το καλύτερο ντεμακιγιάζ

Αν σας τέλειωσε το ντεμακιγιάζ, δοκιμάστε το εξής: Βάλτε ελαιόλαδο πάνω σε ένα βαμβάκι και χρησιμοποιήστε το ως ντεμακιγιάζ ματιών και βλεφαρίδων, ακόμα και για τα αδιάβροχα προϊόντα! Έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: baby.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.